Advanced Search

Maservicios: La immobiliària ideal per trobar pisos a Viladecans


Busques pisos a Viladecans? Si la resposta és afirmativa, estàs al lloc adequat! En Maservicios comptem amb la major cartera de propietats en aquesta ciutat situada a tan sols 15 minuts de Barcelona. Busquis el tipus d'habitatge que busquis, ho trobaràs aquí.

Catàleg

En el nostre catàleg d'immobles i podràs trobar pisos de lloguer a Viladecans , així com habitatges en venda. Totes les nostres propietats estan adaptades a les necessitats de qualsevol client, de manera que sigui quin sigui el teu poder adquisitiu, aquí et donarem el pis que més s'adapti a les teves necessitats, no només econòmiques, sinó també les més relacionades amb el teu estil de vida.

Objectiu

L'objectiu de Maservicios no és únicament oferir-te el millor preu del mercat, sinó a més, oferir-te l'habitatge que vols perquè la teva estada a Viladecans sigui la millor possible. Permet-nos ser la guia de la teva nova vida en aquest preuat municipi barceloní, i no només tindràs les millors ofertes, sinó també, els consells més útils perquè la teva elecció sigui la més encertada.

A què estàs esperant? Comença a buscar pisos a Viladecans al nostre web, i per a qualsevol dubte, no dubtis en consultar-nos ja sigui per correu electrònic o mitjançant via telefònica."En Maservicios estem totalment al teu servei perquè la teva vida sigui molt més senzilla"

Maservicios Inmobiliaria
Loading...

Immobiliàries a Viladecans, troba el pis que necessites.

Les immobiliàries a Viladecans t'ajudaran a trobar el pis que necessites en una ciutat en la qual val la pena viure.

Aquest municipi reuneix tot el que qualsevol persona necessita per portar una vida plenament feliç causa de la seva proximitat amb Barcelona, i també als serveis que posseeix, a un entorn envejable i d'una història que val la pena conèixer.

Per què Viladecans és el destí ideal per a tu?

Paseo de Viladecans

Tenir l'ocasió de viure a Viladecans és una oportunitat que ara per ara no es pot deixar passar. Aquest municipi compta amb el clàssic encant mediterrani de la comarca del Baix Llobregat , però amb un preu d'habitatge molt més baix que el que es troba en ciutats com Gavà o Castelldefels.

Es tracta d ' una ciutat en plena expansió amb grans infraestructures que ofereix tots els serveis que qualsevol persona necessita: salut, transport, oci, alimentació, etc. A prop de 20 quilòmetres de la ciutat comtal, Viladecans atreu per molt més que per la seva proximitat amb Barcelona.

Les dades parlen per si sols. Aquest municipi del Baix Llobregat compta amb 220 instal·lacions esportives, posseeix un IRPF per sota de la mitjana comarcal i també, de tot Catalunya, i la seva població, que ronda els 65.000 habitants, no deixa de créixer, atrets per la qualitat de vida de la qual pot presumir aquesta ciutat.

Viladecans atrau gent de totes les edats. Amb una taxa de població activa superior a la de la mitjana comarcal i catalana, també compta amb prop de 20 escoles, hospital propi i unes pensions per a jubilats superiors a les de la resta de Catalunya, ¿encara et preguntes per què Viladecans és una destinació ideal per a tu i els teus?

Tres coses que has de saber de Viladecans

Torre Roja de Viladecans

La millor platja de la seva zona

Un dels principals motius del seu atractiu és el seu litoral, on es troba un dels seus majors tresors, la Platja de la Pineda. Amb prop de 1.200 metres de sorra i envoltada per vegetació dunar, es tracta d'una platja verge que uneix tranquil·litat, respecte pel medi ambient i zones de jocs infantils i esportius. La suma d'aquests factors li va valer per ser elegida com la millor platja de tot l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb una nota de 7,6.

Un gran patrimoni històric

Malgrat ser una ciutat jove en molts dels seus sentits, Viladecans compte d'un patrimoni històric i artístic molt ben cuidat, del qual poques ciutats d'aquesta mida poden presumir:

  • Can Modolell: també coneguda com la Casa de la Vila, és un monument mortificat i la obrar arquitectònica més icònica de la ciutat, ja que és l'actual ajuntament del municipi. Construït al segle XVI com a defensa contra pirates, va ser reformat l'any 1892 donant-li un estil modernista i neo-gòtic del que fa gala avui dia.
  • La Torre Roja: construïda al segle XIII i batejada com "Torre Roja" pel seu color vermellós, tan característic en les roques de la zona, el seu nom original és la Torre Burgesa, ja que era des d'on es controlava la Quadra Burgesa.
  • La Torre del Baró: és una mansió medieval construïda al segle XII en la qual s'allotjaven els senyors feudals del llinatge dels Burgués, la família que dominava en l'època medieval el territori corresponent a Viladecans.

El mamut, un dels seus icones

Com a curiositat extra d'aquest municipi, no ens podem oblidar de la seva gran arrelament amb un animal del passat, el mamut, i és que a Viladecans es va trobar fa al voltant d'una dècada un dels jaciments més importants amb restes excepcionalment conservats d'aquests gegantins animals que poblaven la Terra fa 10.000 anys. Prop de 400 peces òssies van fer les delícies de l'arqueologia nacional, i també d'una ciutat enamorada d'aquesta criatura prehistòrica, que té la seva pròpia festa a la ciutat: la Mamullada, una guerra passada per aigua que se celebra a inicis de setembre de cada any.

Transport i connexions de Viladecans a Barcelona.

Transporte y conexiones de Viladecans

"Viladecans és una opció molt atractiva per viure a prop de Barcelona i evitar al seu torn, la sempre caòtica vida que es viu en una gran ciutat. Ja sigui per oci o per treball, Viladecans et posa totes les facilitats a la teva disposició perquè puguis fer trajectes d'anada i tornada a la ciutat comtal de la forma més senzilla.

La connexió de la capital catalana amb el nostre municipi és excel·lent, ja sigui per qualsevol línia de transport públic, com també i per descomptat, per carretera. Al volant trigaràs menys de mitja hora en anar d'un lloc a un altre, i no hauràs de passar per cap peatge.

Tan sols hauràs de prendre l'autopista C-32 i seguir les indicacions fins arribar a Barcelona, i 20 quilòmetres després, hauràs arribat a la ciutat comtal.

Però si no us agrada molt agafar el cotxe o simplement, prefereixes altres opcions per moure, Viladecans compta amb diversos mitjans de transport públic que et portaran a Barcelona en un instant.

  • Autobús: Amb un itinerari continu que va des de les 5 del matí fins a les 11 de la nit, l'autobús que uneix Viladecans i Barcelona és una de les opcions més factibles per moure entre les dues ciutats. Gràcies a la línia L86, en mitja hora podràs arribar d'un lloc a un altre, ja sigui dia laborable o festiu.
  • Tren: El servei de Rodalies és una de les millors i més ràpides opcions per moure entre Viladecans i Barcelona. Amb quatre trens a l'hora i un trajecte de com a molt, 23 minuts, les línies R2 i R2S et portaran al cor de la ciutat Comtal des de l'estació de Viladecans, i viceversa.

Últimes notícies

Visita les nostres últimes notícies publicades al blog de Maservicios ¡ara!