Claus de la fotografia immobiliària

Butlletí de notícies

 • Categories
 • introducción a la fotografía inmobiliaria

  La fotografia immobiliària és de vital importància a l’hora de fer un reportatge al nostre habitatge és una cosa essencial per fer efectiva la venda en el menor temps possible. Avui en dia, tot aquell que vulgui vendre un habitatge útil sobretot els portals immobiliaris per publicitar el seu immoble i trobar un comprador.

  Una imatge val més que mil paraules

  Alguna vegada has entrat en els portals immobiliaris per veure pisos o casa que hi ha en venda? ¿Què és el primer en el que t’has fixat ?. Segurament la resposta a aquesta pregunta sigui en les imatges dels immobles.

  Qui busca un habitatge per comprar o llogar, el primer en el que es va a fixar és en les fotografies, dels immobles que va veient en els diferents portals i seguidament en la resta dels apartats, com el preu – per veure si es s’ajusta al seu pressupost -, en les característiques, a la zona, etc. Però com bé es diu, una imatge val més que mil paraules. I per descomptat, sense voler-ho, és el que primer crida l’atenció de qui mira.

  No és tan senzill com sembla

  Claves de la fotografía inmobiliaria y de interiorismoSegurament pensis que amb el bonic que és el teu pis i amb el mòbil d’última generació que tens, pots fer bones fotos amb simplement prémer el botó. Però no és tan senzill. Si desconeixes el món de la fotografia immobiliària i d’interiorisme, i no saps perquè s’ha d’utilitzar cada paràmetre, segurament les fotos que has fet amb el mòbil surtin fosques o massa clares, amb reflexos del flaix, borroses, amb soroll, o fins i tot que no reflecteixin la realitat – és a dir – que el que tu vegis sigui molt més bonic que el que apareix en la imatge que acabes de prendre.

  Això és degut al fet que els objectius de les càmeres, i els telèfons mòbils, no capten la llum – i per tant els colors – com l’ull humà, i per això has de saber utilitzar-les per que la foto s’assembli el més possible a la realitat .

  Així que t’aconsello que contractis a un professional per a això o que segueixis els consells que apareixeran en els següents articles. Això sí, no esperis aconseguir resultats professionals pel simple fet de seguir els consells. És necessària pràctica per poder dominar les tècniques i treure el màxim partit a les fotos que farem.

  Si vols aprendre no et perdis el següent article d’aquesta sèrie, que tractarà sobre l’equip necessari per fer les millors fotos de casa teva.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *