Valoramos tu vivienda

Valoramos tu vivienda


Què fem per vendre el teu habitatge?

Valoració a preu real de venda

Per poder obtenir un bon preu de venda necessites conèixer dades reals de propietats que estan en venda (això pots mirar-ho tu mateix en els portals immobiliaris), però també necessites tenir accés a habitatges que s’han venut en els últims mesos a la teva ciutat, en teu barri, fins i tot al teu carrer, i aquestes dades te’ls oferim a la nostra valoració de preu de venda del teu habitatge.

Una imatge val més que mil paraules

Pots fer fotos genials amb el teu mòbil i si els apliques algun filtre quedaran molt bé a Instagram, però el teu objectiu no és tenir molts “m’agrada” a les fotos de casa teva, el teu objectiu ha de ser mostrar tots els seus encants als possibles compradors, perquè s’enamorin d’ella, perquè vulguin viure a casa teva, perquè vulguin comprar-la, i per això necessites un bon reportatge fotogràfic professional com els que fem als nostres clients.

Campanyes de Màrqueting Digital

Dir-te que les xarxes socials són un canal de comunicació perfecte per arribar a moltes persones, no et va a sorprendre, però dir-te que fem campanyes de Màrqueting Digital a Facebook i arribem a més de 25.000 usuaris dins d’un radi de 20 quilòmetres de casa teva , és molt atractiu, però a més també ho fem a Twitter, Instagram i YouTube, i això és donar-te un valor afegit al teu habitatge que no t’ho ofereix cap altra agència. I sense oblidar-nos que creem un anunci personalitzat del teu habitatge i el situem a la primera pàgina de Google, què et sembla? …

Accions de Màrqueting tradicional

El nostre departament de disseny i Màrqueting va néixer en l’època que les xarxes socials no tenien l’empenta actual, però continuem treballant en el desenvolupament de productes tradicionals de comunicació com els “dossiers” personalitzats de casa teva amb fotos i descripcions professionals, “guies” per els venedors on expliquem com preparar la teva casa per a la venda o la nostra “revista” de propietats immobiliàries exclusives.

Base de dades de compradors

Disposem d’una base de dades de clients compradors que busquen un habitatge similar a la teva, i ens ocupem de fer-los arribar la teva casa perquè puguin programar una visita.

Associacions immobiliàries

També disposem d’acords de col·laboració signats amb més de 150 agències immobiliàries del Baix Llobregat i del Barcelonès. Quins avantatges té això per a tu ?, doncs molt senzill, si el client comprador de casa teva no està inscrit a la nostra base de dades, pot estar-ho a la base de dades dels nostres col·laboradors, i això sí que garanteix la venda d’una manera ràpida i transparent.

Informació de les visites

Nous anàlisis de preus, estadístiques de venda, etc. El nostre objectiu és trobar un client que compri la teva casa en el menor temps possible i al millor preu que permeti el mercat en aquest moment, així que és vital que estiguis informat de tots els nostres passos i si el mercat fa fluctuacions de preu, has de ser el primer en saber-ho.

Assessorament pels juristes del nostre equip

Tens un dubte sobre el procés de venda ?, doncs els nostres juristes especialitzats en el sector immobiliari te les resoldran en el menor temps possible i sense costos afegits.

Assessorament documental i urbanístic

És fonamental tenir un control total de tots els documents del teu habitatge, sobretot en situacions com herències o separacions, i no esperar a l’últim dia per adonar-se que falta actualitzar documentació, i pot comportar un retard en la data de signatura en Notaria.

Acompanyament en tot el procés de venda

Tot el que comença bé acaba bé, així que la nostra comesa és vetllar perquè el procés de venda sigui senzill, fàcil, sense sorpreses ni sobresalts. El nostre equip de professionals està format en API i disposen de designació CRS, de reconeixement internacional.

Què has de fer tu?

Per vendre la teva casa hem de treballar en equip, entre vosaltres i nosaltres, per obtenir els millors resultats, bé, millor dit, per vendre la teva casa.

  1. Et demanem que confiïs en la nostra experiència, que et deixis aconsellar, estem per ajudar-te en tot moment, estem de la teva part.
  2. Ajudem a preparar la teva casa per a la venda, per mostrar-la als teus compradors amb tots els seus encants.
  3. Recorda tenir tota la documentació actualitzada, durant tot el procés de venda.
  4. I sobretot, si hi ha alguna cosa que estem fent malament i no està al teu gust, avisa’ns.

Quin cost té?

Volem tenir una gran transparència en aquest punt, i que els nostres honoraris professionals estiguin en la millor relació de qualitat del servei ofert amb el preu.

La relació comercial entre vosaltres i Maservicios és amb “exclusiva compartida” entre Maservicios i la nostra xarxa de 150 Col•laboradors. Els nostres honoraris es cobren només si es formalitza la venda (si no venem, no cobrem res) i són del 5%, IVA no inclòs

Les nostres guies

Hem desenvolupat unes Guies que et poden ser de gran ajuda per al nostre camí en equip.

Estan en format PDF i les pots descarregar i compartir amb els teus amics.

Formulari per enviar la seva propietat

Moltes gràcies per pensar en Maservicios per vendre el teu habitatge.

Si us plau, omple les teves dades perquè puguem contactar i parlar sobre què podem fer per tu:


Estado del inmueble